2014. július 29., kedd

Beiratkozás, szakos tájékoztató, stb.


Ma délelőtt felkerültek a BTK honlapjára a beiratkozással kapcsolatos információk. 

Ami a mi szakunkra vonatkozik ebből, az először is az MA-soknak szánt dékáni köszöntő levél. Ezen kívül a beiratkozás információi is érintenek minket, tehát első körben a Neptunban kell majd megejteni az adatok egyeztetését illetve a beiratkozási csomag kinyomtatását, majd pedig a személyes beiratkozásra is sor kerül.

A mesterképzéses hallgatók beiratkozása szeptember 29-én délelőtt esedékes, ennél pontosabbat talán majd az értesítő levélben írnak. Megmondom őszintén nem tudok mit kezdeni a honlapon szereplő információkkal... sorszámhúzás beiratkozáskor? Azt mégis hogyan és minek? Egyesével fogunk beiratkozni? Egyesével, de a Kari Tanácsteremben, ami viszonylag tágas? Négy évvel ezelőtt egészen máshogy zajlott ez az egész, úgyhogy kíváncsi leszek... Mindenesetre a beiratkozásra egy halom papírt és igazolványt vinni kell, érdemes áttanulmányozni a listát.

A dékáni levélben és külön a honlapon is szerepel, hogy a fordító- és tolmácsképzésnek lesz egyedül szakos tájékoztatója, méghozzá szeptember 4-én, 12 órakor az F épület Kerényi termében.

A gólyatábor időpontja is kiderült (már korábban, de idebiggyesztem): augusztus 22–25, Zánka!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése